Avengersi stižu ovaj tjedan, pogledajte ovaj video prije i naučite sve o Marvelovim filmovima

Sve je počelo 1944., a u međuvremenu se pojavio i japanski Spider-Man

FOTO: YouTube

Jeste li spremni? Novi Avengersi nam stižu u četvrtak. Mene još uvijek nije uhvatila potpuna histerija oko filma, ali vjerujem da ćemo to riješiti ovaj tjedan. Možemo početi već danas. S malom povješću Marvela na televiziji i filmu. Ma sve to znate, reći ćete.

Da, vjerojatno ste pogledali sve filmove i serije koje su snimili od Iron Mana, kada su službeno uspostavili svoj ‘Cinematic universe’, filmski svemir u kojem je sve povezano i svaka radnja utječe na nešto unutar tog svemira, bez obzira jesu radi li se o filmovima ili serijama. Vjerojatno ste pogledali i nekoliko filmova koje su izbacili prije 2008. Punisher, možda? Ili ste čuli da je jednom bila Hulk serija? O, koliko tu još ima divnih stvari.

Filmski sajt JoBlo skupio je u jedan video apsolutno sve Marvelove pojave na filmu i televiziji. Sve je počelo 1944. kada su napravili 15 epizoda tv serije Captain America. Crtići šezdesetih, Hulk, Punisher, Japanski Spider-Man i razne druge ludosti su izašle iz Marvela. Najbolje da pogledate sami.