Bend Eagles of Death Metal stvarno nema sreće, opet su morali otkazati svoju europsku turneju

Hughes je ozlijedio prst, ali obećali su da će se u Europu opet vratiti na ljeto

Singer Jesse Hughes of US rock group Eagles of Death Metal performs in the Forest National - Vorst Nationaal concert hall in Brussels, on February 25, 2016.   / AFP / BELGA / Jonas Roosens / Belgium OUT
FOTO: AFP

Izgleda da bend Eagles of Death Metal stvarno nema sreće sa svojom europskom turnejom s obzirom na činjenicu da su je bili prisiljeni otkazati već drugi put. Prošle su je godine otkazali nakon što je na njihovom koncertu u Parizu za vrijeme terorističkog napada ubijeno više od 80 ljudi.

Tad su obećali da će turneju nastaviti kad se malo saberu i u veljači su se doista vratili u Europu (pred koji dan svirali su čak i u Zagrebu). No, bend je ponovno morao otkazati ostatak turneje zbog ozlijede jednog od svojih članova.

https://www.facebook.com/eaglesofdeathmetal/posts/10153820549781014

Na Facebook stranici benda pojavila se pred nekoliko sati, naime, vijest da je frontman benda Eagles of Death Metal Jesse Hughes ozlijedio prst i da zbog toga bend sa žaljenjem mora otkazati ostatak svoje europske turneje. Najavili su, doduše, da će se na ljeto, po treći put, vratiti u Europu kako bi konačno završili turneju.