Bryan Cranston kaže da postoji mogućnost da će ponovno glumiti Waltera Whitea što je dosta genijalno

Glumit će u spin-offu serije Breaking Bad dolje Better Caul Saul

HOLLYWOOD, CA - MAY 10: Actor Bryan Cranston attends the "All The Way" Los Angeles Premiere at Paramount Studios on May 10, 2016 in Hollywood City.   Kevin Winter/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Bryan Cranston, zvijezda serije Breaking Bad (Na putu prema dolje), poručio je neki dan da će ponovno igrati ulogu Waltera Whitea. Gostovat će, naime, u spin-offu serije Better Caul Saul čija je radnja smještena u vrijeme koje je prethodilo seriji Breaking Bad.

Poznati glumac gostovao je u jednoj emisiji u kojoj je govorio o seriji koja ga je lansirala na holivudsku A-listu. “Toliko toga dugujem Vinceu Gillianu“, kaže Cranston. Gillian je inače autor obje spomenute serije. “”Da me nazovu i kažu da imaju nešto za mene odmah bih pristao”, tvrdi poznati glumac.

Cranston bi za Gilliana radio bilo što

A da postoji mogućnost da se Cranston pojavi u seriji Better Caul Saul otkrio je još prošle godine i sam Gillian. “Za njega bih napravio bilo što jer znam kako pažljivo pristupa pisanju scenarija i likovima. Siguran sam da bi to bilo nešto jedintsveno i opskurno i kreativno.”

Otkrio je i da mu se ponudila prilika da režira neku epizodu Gillianove nove serije, ali nije siguran bi li je trebao prihvatiti. “Dvoumim se oko toga bih li to trebao raditi jer sam veliki fan serije. Postoji dio mene koji misli da bi mi to uništilo seriju”, kaže poznati glumac.