Još dvije kraljice komercijalne glazbe uspjele su se posvađati

Iggy je optužila Britney za neuspjeh pjesme "Pretty Girls"

LAS VEGAS, NV - MAY 17: Recording artists Britney Spears (L) and Iggy Azalea are shown on screen performing during the 2015 Billboard Music Awards at MGM Grand Garden Arena on May 17, 2015 in Las Vegas, Nevada.   Ethan Miller/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Iggy Azalea svijetu je putem svom Twitter profila obzanila i objasnila zašto je točno pjesma “Pretty Girls”, koju je napravila s Britney Spears, propala. “Teško je u svijet poslati pjesmu bez dodatnih promocija koje uključuju televizijske natupe. Nažalost, ja sam na tom projektu bila samo suradnica”, napisala je sveprisutna Iggy jučer.

“Uživala bih u tome da sam tu pjesmu češće izvodila. Mislim da je mogla biti moćna, ali u 2015. naprosto treba više sadržaja”, nastavila je u svom postu. Pitate se što to u prijevodu znači? Pretpostavljam da vam je jasno da je svu krivicu za komercijalni epski neuspjeh ove pjesme svalila na jadnu Britney.

A kad su se mediji dohvatili njenog posta i interpretirali ga kao niski udarac usmjeren Britney, Iggy im je carski odvratila da se to što je rekla može odnositi na bilo koju pjesmu današnjice i da se ne mora nikome uvlačiti u šu*ak 24/7 kako bi na taj način potvrdila svoje prijateljstvo s nekim.

https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/615324577422422016
Nije niti nekadašnja princeza popa dugo čekala da joj vrati. Brže bolje joj je poručila da jedva čeka vratiti se svojim nastupima u Vegas, odnosno da je jako zahvalna što ima posla preko glave.

I tako se rodila još jedna potencijalna svađa između dvije velike prijateljice. Mislim da će Katty i Taylor biti jako tužne jer se svijet više neće vtrjeti oko njihovih nesuglasica.