Evo novog trailera za Zvjezdane staze: Picard. Reakcije se očekivano kreću od euforije do očaja

Serija Picard stiže početkom siječnja 2020. godine, a prikazivat će se na CBS-u i Amazon Primeu

Na njujorškom Comic Conu, jednom od najvećih pop-kulturnih okupljanja na svijetu, prikazan je novi trailer za Picard, iznimno iščekivanu seriju smještenu u svijet Zvjezdanih staza. Naslovnu ulogu kapetana Jean-Luca Picarda ponovno će igrati legendarni Patrick Stewart, a radnja prati Picardov povratak na scenu godinama nakon što se odlučio za mirovinu.

Također je objavljen točan datum početka prikazivanja, 23. siječnja 2020. godine, na američkom mreži CBS i Amazon Primeu.

Mnoštvo novih i starih hitova

Intenzivni ratovi streaming servisa najbolja su stvar koja se dogodila TV gledateljima: u mnoštvu novih naslova poput Stranger Thingsa ili Černobila, također gledamo revitalizaciju zaboravljenih hitova. Amazon Prime potpisao je ugovor od 250 milijuna dolara za prava na seriju Gospodar Prstenova, a produkcija će ga navodno koštati još 700 do 800 milijuna dolara.

Zvjezdane Staze jedan su od omiljenih serijala kojima su servisi poput Netflixa i Amazona omogućili nove serije i nastavke, prvo kritizirani Discovery na Netflixu, a sada i Picard na Amazon Primeu.