HRT nije u stanju pustiti ni premijeru svoje hit serije. Umjesto novih epizoda, ljudi su gledali staru sezonu

Umjesto četvrte sezone Crno-bijelog svijeta, emitirali su prastaru epizodu

HRT je danas uspio izvesti jednu od većih senzacija – pustili su staru epizodu serije čiju novu sezonu su doslovno cijeli mjesec najavljivali u svakoj svojoj emisiji, od magazinskih do informativnih.

Nešto iza 21 sat, na HTV-u 1 trebala je početi prva epizoda četvrte sezone Crno-bijelog svijeta, jedne od njihovih najpopularnijih serija. No, evidentno nisu bili u stanju pogoditi sezonu koju trebaju emitirati pa su pustili staru epizodu s kraja prve sezone.

Ispričavali su se gledateljima

U jednom trenutku iznad se pojavila trakica u kojoj se ispričavaju gledateljima jer su zeznuli. “Ispričavamo se zbog emitiranja krive epizode Crno-bijelog svijeta”, napisali su. Nakon što je prošlo otprilike pola sata ove stare epizode, na HRT-u su elegantno sve prekinuli i pustili božićnu reklamu, a u 21:36 konačno je krenula prava stvar – premijera četvrte sezone.

S HRT-om se na Instagramu zeza i Slavko Sobin, jedan od glumaca iz popularne serije. Meni je super vidjet sebe 7 godina mlađeg, ali evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgvoriti na pitanje na koje ne mogu zamisliti odgovor”, napisao je Sobin.