Izašao je finalni trailer za nastavak Tajnog života kućnih ljubimaca; djeluje kao da bi moglo biti zabavno

Siroti Max mora se suočiti sa svojim strahovima, a taj proces stvarno je jako zabavan

FOTO: screenshot YouTube

Universal Pictures napokon je objavio finalni trailer za drugi nastavak hit crtića The Secret Life od Pets. Iza crtića stoji studio Illumination Entertainment koji je izbacio i Despicable Me te prošlogodišnjeg Grincha, koji je zaradio više od milijardu dolara. I na drugom nastavku crtanog filma o ljubimcima radi redatelj Chris Renaud, a glavni lik i dalje je psić Max, kojem glas daje Patton Oswalt (koji je zamijenio Louisa C.K.-a), a koji se sada nosi s velikim životnim promjenama.

Priča se u drugom nastavku seli iz velegrada te vidimo Maxa i njegovog frenda Dukea, kojem glas daje Eric Stonestreet, kako s obitelji odlaze na farmu, što je prilika da se upoznaju sa životom seoskih životinja. Naravno, od samog početka stvari ne izgledaju bajno pa sirotog Maxa, koji još ima i plastični ovratnik nakon posjeta veterinaru i izgleda kao lampa, počne loviti bijesna purica i scena je prilično urnebesna.

Grad je još uvijek tu

Iako se većina radnje odvija na selu, dio Maxovih prijatelja i dalje je u gradu, konkretno malena Gidget, kujica koja svim silama želi biti mačka, a glas joj daje Jenny Slate, te zec Snowball, kojem glas daje Kevin Hart, a sada ima potpuno novu osobnost, postaje superheroj. Sve u svemu, svatko od njih, uključujući i plašljivog Maxa, pobijedit će svoje strahove i u sebi pronaći hrabrost za koju nisu ni znali da postoji.

Ostalim likovima glasove daju još i Tiffany Haddish, Harrison Ford, Lake Bell, Hannibal Buress, Nick Kroll, Dana Carvey, Ellie Kemper, Pete Holmes, Garth Jennings, and Bobby Moynihan. Film The Secret Life of Pets 2 u naša kina dolazi 6. lipnja.