Izašao je trailer za ‘Attack on Titan’ i izgleda da bi mogao biti japanski film desetljeća

Nakon dugo vremena, Toho studio se vraća velikim monstrumima u filmovima

FOTO: Toho studio

Osim ako niste veliki fan japanskih stripova šanse su da vam pod ruku nije došla manga ‘Attack on Titan’. Ako ga kojim slučajem niste čitali, ne znate što ste propustili. Riječ je o jednoj od najboljih mangi ikad stvorenih, a njezin autor Hajime Isayama je potpuna legenda u manga svijetu. Možda niste imali priliku čitati strip, ali su puno veće šanse da ste se dokopali animea ili igrice koji su napravljeni po ovom stripu.

Ok, razumijem. Ni meni se ne bi dalo prolaziti kroz kompletnu mitologiju da sada pohvatam stripove, igrice i crtiće. Srećom, japanski Toho studio (koji kolektivno obožavamo jer je vlasnik Godzille), će ovo ljeto izbaciti igrani ‘Attack on Titan’ film. A sada imamo i prvi foršpan. Koliko vidimo, čovječanstvo je na rubu svojih snaga, a onda se pojave Titani koji će nam pokazati koliko zapravo zastrašujući biti.

Ne, stvarno. Ovo vam sve možda izgleda malo čudno. Ali svi su uvjereni da će film izgledati fenomenalno. Ovo bi mogao biti film koji će nakon Godzille vratiti Toho u sam vrh svjetskih studija. U svakom slučaju, ‘Attack on Titan’ bi trebao biti najbolji film koji će ove godine izaći iz Japana.