Izašao je trailer za ekranizaciju jednog od najpopularnijih romana desetljeća, a Matt Damon izgleda genijalno

Ridley Scott ga je uzeo za ulogu austronauta u fascinantnom filmu The Martian

FOTO: YouTube

Jučer je izašao prvi trailer za dugoočekivani novi film Matta Damona, “The Martian”. Režiju potpisuje Ridley Scott, a sudeći prema materijalu koji je objavljen očekuje nas tona napetosti, obilje nade i očaja i, naravno, pregršt akcije. Izgleda da je Hollywood konačno pronašao pravog čovjeka za put na Mars.

Priča ide otprilike ovako: Tijekom misije na Marsu astronauta Marka Watneya (Damon) njegova ekipa ostavi na Marsu smatrajući da je poginuo uslijed neke gadne oluje. I tako se Damon pronađe sam na nemilosrdnom planetu s vrlo ograničenim zalihama. Jedina mu je misija pronaći način da Zemlji nekako dojavi da je živ prije no što umre od gladi i žeđi. Na kraju ekipa s Martiana (Michael Pena, Jessica Chastain, Sebastian Stan, Aksel Hennie, Kate Mara) izvede nešto najluđe ikad kako bi ga spasila, a cijela Zemlja navija u tome da uspije.

Dan prije službenog trailera izašao je jedan promotivni video koji je već dao naslutiti da je filmska ekipa “The Martiana” uspjela u tome naumu da transponira istoimeni bestseller roman Andyja Weira iz 2012. godine. Premijera ovog filma bit će 25. studenog, a do tada ćemo nestrpljivo vrebati na nove trailere jer se čini da bi ovo mogao biti jedan od boljih filmova čovjeka koji se bori sam protiv svemira.