Izašao je trailer za novu verziju kultnog filma 'Point Break' i izgleda puno ekstremnije od originala

Obožavatelji filma iz '91. dobili su remake i nisu baš oduševljeni

“Point Break” (u hrvatskom prijevodu “Pakleni val”) je kultni američki akcijski triler koji je izašao davne 1991. godine. Radnja prati mladog agenta FBI-a Johnnya Utaha (Keanu Reeves) koji pokušava razotkriti identitet pljačkaša odgovornih za niz pljački, a njegova sumnja pada na grupu surfera koju predvodi Bodhi (Patrick Swayze). Kasnija DVD i Blu-Ray izdanja su ovom filmu osigurala veliki broj sljedbenika koji ga doživljavaju kao jednog od najbitnijih klasika tog žanra.

Bilo je pitanje vremena kad će neki filmski studio odlučiti iskoristiti tu neprekidnu famu oko “Point Breaka” da snimi remake. To se konačno dogodilo i danas je izašao trailer koji najavljuje novu verziju, istog imena. Jasno je da ovaj film neće moći ponoviti magiju originala i kemiju koju su imali Reeves i Swayze, ali zato to pokušava kompenzirati tako da uključi što je više moguće ekstremnih sportova.

Iz trailera je vidljivo da će surfanje biti samo dio u plejadi turbo opasnih aktivnosti; ovi likovi iskaču iz aviona, bave se base jumpingom, voze motore niz planine, snowboardaju i jednostavnu skaču s litica bez ikakve opreme. Sve izgleda puno ekstremnije nego u originalnom filmu.

Edgar Ramirez glumiti će Bodhija, a Luke Bracey će biti novi Johnny Utah. Film bi se u američkim kinima trebao pojaviti na Božić.