Izgleda da se Mariah Carey priključila grupi pjevačica koje se u posljednje vrijeme sve češće okreću glumi

Američka će diva svoj glas ukoro posuditi gradonačelniku Gotham Cityja

LAS VEGAS, NV - APRIL 27: Singer/songwriter Mariah Carey arrives at The Colosseum at Caesars Palace to launch her residency "MARIAH #1 TO INFINITY" on April 27, 2015 in Las Vegas, Nevada. The show debuts on May 6, 2015.   Ethan Miller/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Mariah Carey priključila se ekipi koja će posuditi svoje glasove junacima filma The Lego Batman Movie. Navodno će upravo njenin glasom progovoriti gradonačelnik Gotham Cityja premda se u dobro upućenim krugovima donedavno špekuliralo da bi ona svoj glas mogla dati načelniku Gordonu.

Američka se diva inače priključila ekipi dosta respektabilnog sastava. Zasad se, primjerice, zna da će u tom filmu svoje glasove posuđivati veličine poput Ralpha Finnesa (Alfred) ili Rosario Dawson (Batgirl), a pojavit će se i Michael Cera (Robin), odnosno Zach Galifianakis (Joker). Naslovnu bi ulogu trebao tumačiti Will Arnett.

Mnogi možda ne znaju da je Mariah Carey u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri već igrala u nekoliko filmova, premda je svijet poglavito zna kao pjevačicu i kantautoricu. Tako je 1999. odigrala ulogu operne pjevačice u O’Donnellovom filmu Samac. Neki pak je kao glumicu pamte i zahvaljujući mjuziklu Glitter u kojem se pojavila 2001. i to kao pjevačica u usponu, a drugi su možda ipak bili impresioniraniji njezinim recentnim televizijskim minutama. Bilo kako bilo, uskoro ćemo opet imati prilike makar čuti kako ona glumi.