Pogledajte sjajnu parodiju kultne scene iz 'Sirovih strasti' u izvedbi M. Douglasa

Glumac je tijekom gostovanja u talk showu odradio skeč kojeg nitko nije očekivao

Otkad je James Corden preuzeo mjesto voditelja “The Late Late Showa” na CBS-u pohvale i pozitivne kritike ne prestaju stizati. Ovaj britanski komičar uspio je u kratkom roku revitalizirati popularnost ovog kasnovečernjeg talk showa. Zahvaljujući svojoj glumačkoj pozadini skečevi koje snima sa svojim poznatim gostima su svi redom urnebesni.

Tako je u najnovijem izdanju TLLS-a ugostio glumačku legendu Michaela Douglasa, koji je uz standardni intervju snimio i novu verziju scene iz jednog od svojih filmova. Riječ je o “Sirovim strastima”, filmu koji je 1992. godine digao puno prašine zbog Sharon Stone i kultne scene u kojoj njezin lik tijekom ispitivanja križa noge i otkriva da ne nosi donje rublje. Da, ’92. je to bilo prilično kontroverzno za Hollywood.

Corden je odlučio s Douglasom ponovno snimiti scenu u kojoj je, logično, on sam preuzeo ulogu Sharon Stone. Iako je njegovo križane nogu djelovalo kao da traje čitavu vječnost, naše oči su pošteđene zahvaljujući tome što je taj dio njegova tijela pikseliziran. Michael Douglas nije bio te sreće, a što se dalje događalo prikazano je u ovoj odličnoj parodiji.