Loša vijest: frontmenica Florence and the Machine slomila nogu. Dobra vijest: ipak stiže u Hrvatsku

Dok mi noga zarasta nažalost ću se na svojim nastupima morati malo smiriti

Neil Young concertNeil Young plays British Summer Time concert Hyde Park Featuring: florence welch Where: London, United Kingdom When: 12 Jul 2014 Credit: David Sims/WENN.comDSDG/ZOB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Tijekom svog prošlotjednog nastupa na festivalu Coachella frontmenica grupe Florence and the Machine, Florence Welch, slomila je nogu prilikom skoka s pozornice. “Dok mi noga zarasta nažalost ću se na svojim nastupima morati malo smiriti”, napisala je popularna pjevačica na svom Facebook profilu.

Nadodala je da je zbog takvog razvoja događaja brutalno tužna, ali da to ipak neće utjecati na održavanje ugovorenih koncerata. Što je svakako dobra vijest za sve nas koji brojimo dane do njenog nastupa na ovogodišnjem INmusic festivalu na Jarunu. “Shvaćam da neplanirana umjerenost koja će sad na mojim koncertima biti nužna nije ono što ste očekivali, ali nadam se da će vam svejedno biti ugodno”, poručila je Florence.

Hi everyone, I'm so sorry to say, that after what was one of my favourite shows ever at Coachella, I have discovered I…

Gepostet von Florence + The Machine am Dienstag, 14. April 2015

Novi album grupe Florence and the Machine trebao bi na stranim tržištima izaći već na samom početku lipnja, a bit će naslovljen “How Big How Blue How Beautiful”. “Na tom sam se albumu bavila time kako stvoriti nešto od nečega slomljenoga pa nek sad vidimo kako će to ići”, zaključila je.

Podsjećamo, deseto izdanje ovog omiljenog festivala održat će se krajem lipnja na već tradicionalnom jarunskom jezeru. Koristim ovu priliku i da vam ukažem na to da svoje ulazice još danas možete kupiti po nižoj cijeni.