Louis C.K. u tajnosti je snimio komediju, film je crno-bijeli i upravo se pojavio prvi trailer

I Love You, Daddy u kina dolazi 17. studenoga

FOTO: Screenshot

Poznati komičar Louis C.K. snimio je crnohumornu komediju I Love You, Daddy, koja će se početi prikazivati u kinima od 17. studenoga. Osim što režira, Louis C.K. glumi glavnog lika Glena, uspješnog televizijskog producenta koji ima problema s kćeri.

Glen se uspaničari kad sazna da njegova 17-godišnja kćer China (Chloë Grace Moretz poznata kao Hit-Girl iz Kick-Ass) provodi previše vremena s legendarnim holivudskim redateljem Lesliejem Goodwinom (John Malkovich). Glavni problem zbog kojeg Glen paničari je taj što je Goodwin, koji je već debelo u šezdesetim godinama života, zloglasan po tome da zavađa vrlo mlade djevojke.

Snimano u crno-bijeloj tehnici bez digitalnih kamera

Louis C.K. je imao želju snimiti I Love You, Daddy u stilu holivudskih filmova iz 40-ih godina prošlog stoljeća, pa se, između ostalog, odlučio na crno-bijelu tehniku. Uz već spomenuta poznata imena, u filmu se pojavljuje oskarovka Helen Hunt kao Glenova bivša žena, zatim dobitnica dva Zlatna globusa Edie Falco u ulozi Glenove poslovne partnerice, te Emmyjem nagrađena Pamela Adlon u ulozi Glenove temperamentne bivše djevojke.

https://www.youtube.com/watch?v=xRQGzS6Ce-g

I Love You, Daddy je zanimljiv projekt; snimljen je u crno-bijeloj tehnici na 35 milimetarskoj vrpci bez upotrebe digitalije, no interesantnije od toga je što je film snimljen u tajnosti. Prije no što je premijerno prikazan na Toronto Film Festivalu prošli mjesec, gotovo ništa se nije znalo o njemu. Napokon je izašao službeni trailer, a obzirom na tematiku kojom se film bavi i obzirom na sličnost s aktualnim kontroverznim Weinstein slučajem, dobre su šanse da će I Love You, Daddy izazvati veliki interes kod gledatelja.