Michael Douglas promovira film "Ant-Man" i očito je oduševljen Marvelom

Toliko se zaljubio u taj svijet da bi mu se pod svaku cijenu vratio

SAN DIEGO, CA - JULY 26: Actor Michael Douglas attends Marvel's "Ant-Man" Hall H Panel Booth Signing during Comic-Con International 2014 at San Diego Convention Center on July 26, 2014 in San Diego, California.   Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney/AFP
FOTO: AFP

Michael Douglas ispisao je dobar dio filmske povijesti, ipak je u toj industriji prisutan veći dio svog života. Ali, da je ovaj glumac čak i u svojoj visokoj dobi od 70 godina još uvijek spreman na otvaranje novih poglavlja dokazao je nedavno kad je izjavio da bi se rado priključio radu na nekom budućem snimanju “Avangersa”.

Do te je spoznaje došao nakon što je snimio najnoviji Marvelov film, “Ant-Man”. “Nevjerojatno je pauzu između snimanja iskoristiti da čovjek ode pogledati što rade stuntmeni, naučiti kako nastaje magija specijalnih efekata ili pak zaviriti u grafiku i vidjeti kako se cijeli taj film skuplja u jedan komad”, izjavio je oduševljeni Douglas nedavno.

Michael Douglas se do te mjere zaljubio u Marvelov svijet da ga ne bi nimalo smetalo za taj studio snimiti i neki veći film. “Radio bih što god da mi daju. Sviđa mi se obitelj Marvel, sjajna je to ekipa. Njihov je rad nevjerojatan. Mislim, snimili su dvanaestak filmova zaredom. Tko se još može time pohvaliti?”, zapitao se ovaj vremešni glumac.

Film “Ant-Man” izlazi 17. srpnja, a Marvel od njega očekuje bombastičnu zaradu. U traileru možete provjeriti i zašto.