Ne znamo što bismo mislili o ovome; Breaking Bad dobit će filmski nastavak

Na filmu uz originalnog glumca, rade i originalni kreatori serije

Kultna serija Breaking Bad mogla bi dobiti filmski nastavak. Tako barem piše Hollywood Report koji je danas objavio kako će se Aaron Paul vratiti u ulozi Jesseja Pinkmana. Film bi naprosto trebao nastaviti tamo gdje je završilo finale pete sezone serije, a trebao bi se prikazivati na Netflixu, a kasnije i na AMC-u.

Originalni scenaristi serije pisali su i za nadolazeći film pa će tako uz originalnog kreatora serije Vincea Gilligana, koji će također i producirati projekt, na filmu raditi i Mark Johnson i Melissa Bernstein.

Za sad nije potvrđeno pojavljivanje Waltera Whitea

Prema pisanju Hollywood Reportera, Gilligan bi trebao režirati film koji se u radnoj verziji spominjao kao „priča o bijegu otetog čovjeka i njegova potraga za slobodom”. Tijekom gostovanja u emisiji The Dan Partrick Show, Bryan Cranston je potvrdio da se radi na Breaking Bad filmu, ali nije ništa govorio o tome hoće li se u filmu pojavljivati i njegov lik Waltera Whitea. No, spomenuo je kako bi apsolutno prihvatio kad bi mu ponudili tu ulogu.

„To je velika priča i puno ljudi bi htjelo vidjeti neku vrstu dodatka na neke dijelove priče koje su ostale otvorene u finalu serije”, rekao je Cranston. „Ideja, kako je meni rečeno, ide u tom smjeru, barem dvoje likova iz serije nije gotovo, nije dovršilo svoj put.”

Priča o preobražaju osobnosti

Cranston je izjavio kako ne zna hoće li se pojaviti u nekom obliku, kao isječak iz prošlosti ili budućnosti, ali kaže da je “Uzbuđen oko toga, jer je Breaking Bad bio najbolji period njegovog profesionalnog života i jedva čeka vidjeti sve te ljude opet, čak i ako samo svrati u posjet.”

Podsjećamo, Breaking Bad je serija o profesoru kemije u srednjoj školi koji od kamp kućice napravi laboratorij za meth kako bi skupio novac, nakon što mu dijagnosticiraju rak. Serija je išla u pet sezona, a Paul je osvojio tri nagrade Emmyja za sporednu ulogu.