Neki genijalac napravio je kompilaciju svih scena u kojima Owen Wilson kaže "Wow!" (i ima ih stvarno puno)

Postoji čitav niz emocija koje ovaj glumac može izraziti sa samo jednim uzvikom

Broadway therapy
She s funny that way
2015
Real  Peter Bogdanovich
Owen Wilson.
Collection Christophel © Lagniappe films / Lailaps Pictures / Venture forth
FOTO: Collection Christophel/AFP

Owen Wilson nije pretjerano polivalentan glumac. Zapravo, nije uopće polivalentan. U većini svojih filmova izgleda kao da glumi istu osobu, samo s drugačijom frizurom i drugim glumcima oko sebe. Osobno nisam njegov obožavatelj, ali je neosporno da je riječ o uspješnom glumcu koji ima solidnu karijeru iza sebe.

No očito nisam jedini koji je primjetio sličan obrazac glume kod njega. Neki genijalac s Youtubea si je dao vremena i truda, pročešljao sve Wilsonove filmove i složio kompilaciju svakog puta kad u filmu kaže “Wow!”. A govori to stvarno često. Možda je riječ o opsesivno-kompulzivnom tiku, a možda je Wilson samo tip osobe kojeg je stvarno lako impresionirati. Kako god bilo, video je urnebesno smiješan.

I njegov manje poznati brat koji je također glumac, Luke Wilson, je također sklon tom uzviku, ali kod njega “Wow!” predstavlja samo jednu emociju – iznenađenje. Kod Owena je priča malo kompleksnija. Uz klasični “Wow!” iznenađenja, imamo sarkastični “Wow”, dramatični “Wow”, prestrašeni “Wow”, uzbuđeni “Wow”, i naravno, razočarani “Wow”.