Noćas se na internetu pojavio novi trailer za Ratove zvijezda i svi koji su ga pogledali potpuno su oduševljeni

Čini se da neki mlađi likovi nisu sigurni jesu li priče o Jedijima istinite

FOTO: Screenshot

Točno dva mjeseca prije nego što kreće prikazivanje u kinima, na Youtubeu se pojavio finalni i najduži trailer za film “Ratovi zvijezda: Sila se budi”. Prije nego što je osvanuo na internetu, on je premijerno prikazan u poluvremenu vrlo gledane nogometne utakmice na ESPN-u.

Na početku novog trailera ponovno vidimo Rey koju glumi Daisy Ridley i Finna kojeg tumači John Boyega, a onda se stvari zahuktavaju s pojavljivanjem Han Soloa, Chewbacce i Princeze Leie. Radnja “Sile se budi” smještena je nekoliko desetljeća nakon one u “Povratku Jedija”, a sudeći po traileru, neki od mlađih likova nisu baš sigurni jesu li priče o Jedijima istinite. Han je tu da ih je uvjeri da je sve što su čuli potpuno stvarno. U međuvremenu, zlikovac Kylo Ren je ozbiljan u svojem naumu da završi ono što je Darth Vader započeo, što bi moglo značiti da mu je plan izbrisati sve tragove Jedija.

Hrvatska premijera dan prije američke

U nedjelju je sa službenog Twitter profila “Ratova zvijezda” objavljen službeni plakat filma uz najavu koja je svim fanovima dala do znanja da ih u poluvremenu spomenute utakmice. Neposredno prije premijere, redatelj J.J. Abrams objavio je vlastitu poruku putem profila Bad Robot.

Dok je američka premijera zakazana za 18. prosinca, “Ratovi zvijezda: Sila se budi” u hrvatskim kinima će se pojaviti dan ranije, a ulaznice se već sad mogu kupiti u pretprodaji.