Nova najava druge sezone televizijske serije 'True Detective' diže napetost do maksimuma

Colin Farrell glumi detektiva, dok je Vince Vaughn kriminalac

Ostalo je nešto više od mjesec dana do premijere prve epizode nove sezone serije “True Detective”. Tvorci ove serije koja je lani bila jedan od najkvalitetnijih proizvoda američke televizije već nas neko vrijeme hrane mrvicama kao što su kratki teaseri i plakati za nadolazeću drugu sezonu. Kako se blizi početak, za očekivati je da će se i promo kampanja pojačati, pa smo tako već danas dobili i novi uvid u ono što nas očekuje.

“Ponekad je vaše najgore izdanje zapravo vaše najbolje izdanje”, kaže Vince Vaughn na početku novog teasera, nakon čega ulazi u kompleks stanova zajedno s grupom svojih istražitelja. Što rade tamo, tek ćemo saznati. Njegov partner, Colin Farrell, prikazan je krvavih šaka dok govori “Bojim se kako smo dobili svijet kakav i zaslužujemo”. U idućoj sceni vidimo Rachel McAdams, koja glumi okružnog šerifa, kako s pištoljem uperenim u nepoznatno ulazi u mračnu prostoriji i govori o djevojci koja je nestala, a nikoga za to nije briga. Cijeli teaser je vrlo dramatičan, a takva je bila i cijela prva sezona ove odlične serije. Ništa manje od pisca Nica Pizzolattoa ne očekujemo ni u novim epizodama.

Pizzolatto je napisao scenarij za cijelu drugu sezonu, smještenu u Los Angelesu. Colin Farrell glumi detektiva Raya Velcoroa, dok je Vince Vaughn utjelovio kriminalca koji se nalazi u središtvu vrlo napete istrage o ubojstvu.