Novi Call of Duty nam predstavlja vrlo mračnu budućnost čovječanstva i izgleda kao najbolja igrica godine

Izbacili su dva nova foršpana, jedan običan i jedan koji će vas oduševiti

Call of Duty: Black Ops
FOTO: Foo1;Foo2/Activision

Uf, Call of Duty je dosta napredovao kroz godine. 2003. prvi COD je izašao kao sasvim solidna igrica o Drugom svjetskom ratu. I drugi i treći nastavak su bile vrlo zabavne pucačine u istom vremenskom razdoblju. Onda su se stvari malo otele kontroli. COD: Modern Warfare, COD: Black Ops, COD: Strike Team, COD: Ghosts, COD: Advanced Warfare. Odjednom je mirna igrica o Drugom svjetskom ratu postala suluda avantura koja skače kroz vrijeme, scenarije.

Činjenica je da su igrice iz Call of Duty serijala neke od najboljih igara svih vremena. Stvarno ne mogu odlučiti koja mi je bolja. Super je Advanced Warfare, svi volimo futurističko oružje. Ali Modern Warfare serija, koja se odvija u sadašnjosti je stvarno fascinantna. Upravo nam stiže i nova COD igrica.

Call of Duty Black Ops 3 bi vrlo lagano mogla postati najbolja igra do sada. Radnja se odvija 2065. godine, a znanost i tehnologija su radikalno promijenili ljudski rod. Ne samo da su promijenili ljude, nego su sve preuzeli roboti protiv kojih se moramo boriti. Ovih dana su izdali i trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=58Pspqx0XGs

Ali nisu izbacili samo jedan trailer. Ovo što vidite gore je sasvim regularni trailer – super muzika, sjajna montaža i malo videa iz igrice. Onda je došao drugi trailer. Koji je za Activison napravio dizajnerski studio Elastic. Ovakav trailer je nešto sasvim drugačije. Kroz seriju kratkih snimki nam pokazuje kakva nas budućnost čeka. I nije nimalo dobra.