Objavljen trailer za film 'Boy Kills World': obilježit će ga visoka stilizacija, crni humor i brutalna akcija

Riječ je o akcijskoj priči o gluhonijemom dječaku koji kreće na krvavi put osvete. Film producira Sam Raimi

Objavljen je prvi trailer za film “Boy Kills World”, piše Screen rant. Film producira Sam Raimi, najpoznatiji po režiji prva tri filma iz franšize “Evil Dead” i trilogije “Spider-Man”, a glavnu ulogu igra švedski glumac Bill Skarsgård. Režiju potpisuje Moritz Mohr.

“Boy Kills World” akcijska je priča o gluhonijemom dječaku po imenu Boy (Skarsgård), koji kreće na krvavi put osvete nakon što mu je obitelj ubijena. U filmu također glume Michelle Dockery, Famke Janssen, Jessica Rothe, Brett Gelman i Sharlto Copley. Film u kina stiže 26. travnja.

Skarsgård glumi “Boya” koji se zaklinje na osvetu nakon što mu je obitelj ubijena od strane Hilde Van Der Koy (Janssen), poremećene šefice korumpirane postapokaliptične dinastije koja je dječaka ostavila gluhonijemim siročetom bez glasa. Pokretan unutarnjim glasom, koji je preuzeo iz svoje omiljene dječje videoigre, Boy trenira s tajanstvenim šamanom (Ruhian) kako bi se istrenirao za osvetu.

Iz horora u akciju

Bill Skarsgård najpoznatiji je po ulozi Pennywisea u horor filmovima “It” i “It: Chapter Two”, temeljenim na istoimenom romanu Stephena Kinga.

Glumac se nedavno također pojavio i u hororu “Barbarian”, a bio je i dio glumačke postave filma “John Wick: Chapter 4” u kojemu je igrao zlikovca Marquisa. “Boy Kills World” donosi zanimljivu promjenu ritma za glumca, budući da je film klasično akcijsko ostvarenje.

Bit će zanimljivo ispratiti i što će Mohr točno donijeti projektu kao redatelj, s obzirom na to da je “Boy Kills World” njegov dugometražni debi. Činjenica da je iskusni Raimi uključen u projekt kao producent dobar je znak. Njegova najpoznatija redateljska ostvarenja garantiraju: režirao je Spider-Man trilogiju, kao i prva tri dijela franšize Evil Dead. Njegov producentski rad u posljednjih nekoliko godina također je impresivan; stoji iza filmova poput “Crawl”, “Don’t Breathe” i “Evil Dead Rise” – koje pamtimo po obilju nasilja i zaista krvavim scenama.

Sudeći prema traileru, film “Boy Kills World” obilježit će visoka stilizacija, crni humor i brutalna akcija.