Neki tip je ubacio nove likove u film ‘Cocktail’ i pretvorio ga u najmračniju i najsmješniju stvar na planeti.

Ne znam koliko je vremena i truda potrošeno na ovo, ali se ne mogu prestati smijati

Dok sam nešto tražio za tekst o Tom Cruiseu i njegovim suludim potezima pred kamerama bez kaskadera, naletio sam na možda najbolju stvar koju ćete danas vidjeti. Vjerojatno se sjećate Cruiseovog filma Cocktail u kojem kao još mladi glumac ima ulogu nadobudnog konobara koji miješa opake koktele.

Možda se sjećate Cruiseovog lika, možda se sjećate i starog barmena koji mu pokazuje kako uspjeti u poslu. Ali sjećate li se barmena koji se zove Chris, s poremećajem osobnosti koji uhodi Cruisea, permanentno se mlati s njima i pobije neke druge likove u filmu? Ne baš, zar ne?

Naravno da se ne sjećate, jer toga nije bilo u orginalnom filmu, ali ima u ovom genijalnom klipu koji je složio Mike Upchurch. 27 godina nakon što je Cocktail izašao, Upchurch je u njega digitalno ubacio nove likove i snimio 11 minuta najmračnijeg sitcoma na internetu. Komičar Chris Fairbanks je apsolutno savršen u ulozi očajnog tipa koji pokušava pokrenuti biznis s dvojcom barmena koji očito nisu zainteresirani.

Stvarno nemam ni ideju koliko vremena i truda je potrošeno na ovo. Potpuno je nevjerojatno koliko su pazili na detalje. U ime toga, dugujete im da pogledate do kraja.