Ovako bi 'Fantastička četvorka' izgledala da su snimljeni kao akcijski film iz ranih 90-ih

Korišteni su kadrovi iz istoimenog filma iz 1994. koji nikad nije objavljen

FOTO: Youtube

Prije nadolazećeg nastavka “Fantastične četvorke”, i prije onog iz 2005., postojala je još jedna verzija ovog filma iz 1994. koja je široj publici potpuno nepoznata. Riječ je ekranizaciji ovog kultnog stripa koju je režirao Roger Corman, a koja nikad nije ni trebala biti puštena u distribuciju. Naime, ona je snimljena samo kako bi se zadržala filmska prava na taj strip.

Usprkos privatnoj namjeni, pirati su se dočepali tog filma i on se ubrzo proširio kroz neautorizirane video kazete. Ekipa sa stranice Vulture sad se odlučila pozabaviti s trailerom za novu “Fantastičnu četvorku”. Njihov cilj je bio ponovno montirati trailer tako da izgleda kao da je film snimljen ranih 90-ih, a pritom su im odlično poslužili kadrovi iz Cormanova uratka.

Iskombinirali su glazbu i naraciju iz trailera sa snimkama iz starog filma, i kao rezultat su dobili poprilično autentični video koji podsjeća na vrijeme prije nego što su filmovi o superherojima bili ogroman biznis i kad se takvim likovima pristupalo na drukčiji način.