Ovi tipovi su uzeli dron i suludi Grand Theft Auto pretvorili u brutalnu stvarnost

Jednu od najnasilnijih igrica odlučili su pretvoriti u igrani film iz ptičije perspektive

FOTO: YouTube

Djetinjstvo vam je moralo obilježiti nekoliko igara. Tetris na Game Boyu, Mario Kart na Super Nintendu i kada su se pojavili prvi kompjuteri, Grand Theft Auto 2. Noći sam izgubio i oči su mi krvarile dok sam pokušavao izvući još koji sat iz dana da bi mogao igrati GTA. Bila su to puno nevinija vremena, prije nego je GTA serijal prešao u tri dimenzije, kada nasilje nije izgledalo tako strašno.

Naime, za one koji nisu upućeni u GTA serijal, jedina prava poanta ove igrice je izazivati potpuni kaos, uzrokovati brojne smrti na najmaštovitije načine i krasti svaki auto koji vam se nađe na putu. Prve dvije igrice iz serijala su imale ptičiju perspektivu, pa je nasilje bilo distancirano. Stvari su postale malo ekstremnije kada se kamera spustila i kada smo glavnom liku gledali preko ramena dok ispaljuje raketu u masu nedužnih ljudi.

Ali naše nasilje na stranu, netko je primjetio da sada hiperpopularni dronovi daju savršenu ptičiju perspektivu. Pa je uzeo dron, nekoliko prijatelja i složio savršenu repliku GTA 2 u stvarnom životu. Kao, izgleda potpuno identično:

Evo sada za usporedbu scena iz igrice:

Ovi ljudi nisu samo uzeli dron i vrtili ga u krug iznad auta. Ovo je bila užasno detaljna koreografija, mirno letenje, sjajni efekti i još bolji zvukovi koji su umetnuti u video. Zaslužuju aplauz.