Ovo bi bilo šteta propustiti: pozivamo vas na veliku promociju prve knjige Sanje Modrić u utorak u Laubi

Osim autorice, o knjizi će govoriti profesorica ustavnog prava Sanja Barić, spisateljica i pjesnikinja Ivana Bodrožić i glavna urednica Telegrama Jelena Pavić Valentić

U utorak 2. svibnja u 19 sati u zagrebačkoj Laubi održava se predstavljanje knjige ‘Igla, pila, ravnalo‘, prve knjige Sanje Modrić, jedne od najboljih i najpoznatijih hrvatskih novinarki, dobitnici nagrada Hrvatskog novinarskog društva za Novinarku godine i za životno djelo.

O knjizi ‘Igla, pila ravnalo’, osim autorice, govorit će profesorica ustavnog prava Sanja Barić, spisateljica i pjesnikinja Ivana Bodrožić i glavna urednica Telegrama Jelena Pavić Valentić. Ulaz je besplatan, a pozvani su svi čitatelji Telegrama.

 

U raskošnom izdanju od 318 stranica u Telegramovoj nakladi, knjiga ‘Igla, pila, ravnalo’ špajza je novinskih priča o tome gdje smo i kamo idemo.

‘Ludicno, precizno i bez izmotavanja’

“Sanja Modrić mnogo je puta napisala tekst koji sam sâm želio napisati. Ona to radi lucidno, izrav­no, precizno, bez izmotavanja i prenemaganja, uspijevajući i najsloženije državne i javne poslo­ve rastumačiti svakodnevnim jezikom”, u svom je pogovoru napisao novinar, scenarist i književnik Ante Tomić.

“Vjerujte, samo zbog takvih mi nismo propali, potonuli u divljaštvo. Novinari poput moje stare drugarice Sanje Modrić istinski su čuvari naše normalnosti, žarki žišci svjetla u mraku prostaštva, sebičnosti i pohlepe”, piše Tomić.

Prednarudžba za pretplatnike Telegrama

Knjiga ‘Igla, pila, ravnalo’, naći će se u knjižarama početkom svibnja, a za čitatelje Telegrama smo omogućili ekskluzivnu prednarudžbu: možete je naručiti već danas, kako biste bili među prvima koji će dobiti knjigu s najboljim tekstovima Telegramove Sanje Modrić.

Knjigu možete odmah naručiti preko Telegrama za 19,99 eura, a svim našim pretplatnicima omogućili smo posebnu cijenu od 13,99 eura. Ako niste pretplatnik, a želite Telegramove knjige po posebnim cijenama, pretplatiti se možete ovdje.

Hit knjige u Telegramovoj nakladi

Iako godinama djeluje po vodećim hrvatskim medijima kao novinarka, urednica i kolumnistica, Sanja Modrić svoje radove nikad dosad nije objavljivala u formi knjige, pa ‘Igla, pila, ravnalo’ predstavlja jedinstven naslov koji ćete, vjerujemo, rado posjedovati.

U nakladi Telegrama dosad su izašle hit knjige autora kao što su Boris Dežulović, Zrinka Paladino i Rajko Grlić.