Redatelji filma 'Sve u isto vrijeme' najavili novi projekt, premijera se očekuje u 2026. godini

O filmu za sada nema nikakvih informacija - ne znaju se naslov, žanr, kao niti glumci

FOTO: Getty Images via AFP

Oscarom nagrađeni redateljski dvojac – Daniel Kwan i Daniel Scheinert, poznatiji i kao Daniels – nakon hvaljenog filma “Sve u isto vrijeme” najavljuju novi projekt, a premijera se očekuje u 2026. godini, piše Variety.

Universal Pictures dodao je na svoj kalendar izlazak “neimenovanog događajnog filma koji režiraju Danielsi”. Datum je 12. lipanj 2026. godine, no o filmu za sada nema nikakvih informacija – ne znaju se naslov, žanr, kao niti glumci.

Njihova urnebesna znanstveno-fantastična komedija “Sve u isto vrijeme” postala je prvi nezavisni film od pandemije koji je premašio zaradu od 100 milijuna dolara na globalnim kino blagajnama. Film govori o 60-godišnjoj Azijatkinji (Michelle Yeoh) koja balansira između kaotičnog obiteljskog života i još kaotičnijeg vođenja biznisa, a pritom putuje kroz paralelne svemire kako bi spriječila katastrofalno uništenje planeta. Film je prošle godine osvojio čak sedam Oscara, uključujući onaj za najbolji film.

Iako ih je taj film katapultirao u mainstream, iza Kwana i Scheinerta je bogat opus u glazbi, televiziji i na filmu. Prvi su se put istaknuli režirajući viralni glazbeni video spot za pjesmu Lil Jona “Turn Down for What”, a kasnije su osvojili i nagradu za najbolju režiju na Sundance Film Festivalu 2016. godine – za film “Swiss Army Man”, u kojem glume Paul Dano i Daniel Radcliffe.

Nakon što su sklopili ugovor s Universalom za novi film, glavna izvršna direktorica studija Donna Langley pohvalila je dvojac kao autore koji su “razvili svoj zanat s jasnom vizijom i jedinstvenim glasom koji je nepogrešiv”.

“Njihovi filmovi izuzetno su teatarski, a sa samo dva originalna projekta iza sebe, tek su zagrebali površinu onoga što su sposobni napraviti kao filmaši”, rekla je Langley 2022. godine, dodajući kako su u Universalu “zahvalni što su odabrali krenuti na to putovanje s njima.”