Snoop Dogg i Hulk Hogan nas podsjećaju zašto smo obožavali kečere

Reper se nakon pjesme zaletio u ring i uz pomoć Mr. Americe umlatio protivnike

Ovog vikenda Snoop Dogg bio je specijalni gost na WWE Raw eventu, koji je poslužio kao promocija za nadolazeću Wrestlemaniu. Iako je bilo za očekivati da će Snoop odraditi kraći nastup, njegov performans je ovog puta bio mrvicu drukčiji nego inače – naime, našao se u ringu oči u oči s poznatim borcem Curtisom Axelom.

Iako su kečeri, kako smo ih zvali ko klinci u devedesetima, daleko od popularnosti koju su tad uživali, ovakvi spektakli su i dalje urnebesno zabavni. Kao šlag na tortu, Snoop je u ring kao partnera uveo legendarnog Hulk Hogana uz čiju pomoć je lako dokrajčio protivnika.

Za one koji su i dan danas u dilemi – borbe profesionalnih hrvača su potpuno inscenirane i u njima nitko nikada nije bio ozlijeđen.

Snoop Dogg se u svojoj dugogodišnjoj karijeri bavio zaista svim i svačim. Iako je primarno glazbenik koji je i dalje aktivan na tom polju, bavio se i glumom – od trash komedija, horora i filmova za odrasle, do sporednih uloga u ozbiljnijim filmovima poput “Dana Obuke”, a pojavljivao se i u reality showovima i animiranim filmovima. Uz sve to nalazi vremena da srednjoškolce trenira američki nogomet.