Stigao je novi trailer za 3. sezonu Stranger Things: ne otkriva baš ništa, ali neobično je zabavan i senzualan

Nova sezona na Netflix dolazi 2. srpnja

FOTO: Screenshot YouTube

Treća sezona serije Stranger Things vrlo je blizu, a s Netflixa su upravo pustili još jedan, drugi po redu trailer, koji dosta odskače od inače prilično strašne prirode showa. Naime, radnja trailera smještena je na bazen i prilično je, kako da to kažemo, senzualna. Gospođe u pripijenim badićima venu za zgodnim spasiocem Billyjem Hargroveom, kojeg glumi Dacre Kayd Montgomery-Harvey, a koji vrlo ozbiljno shvaća svoj posao. Pritom mu je ipak sasvim jasno da je zvijezda ljetnog kupališta u Hawkinsu, piše Mashable.

Ovaj zabavni trailer potpuno se razlikuje od onog prvog mračnog koji je objavljen u ožujku i, zapravo, ne odaje apsolutno ništa o radnji nove sezone, osim da je Billy, lokalni bully, očito komad. Trailer nas još jednom briljantno vraća u osamdesete: tu su fudbalerke, trajne i jako živa plava i roza sjenila…

Borba s pubertetom i čudovištima

Dječica iz prve sezone više i nisu tako mala, sada su tinejdžeri i puca ih pubertet, povrh čega još imaju i posla s čudovištima u Hawkinsu.

Radnja se još uvijek vrti oko Eleven, koju glumi Millie Bobby Brown i Upside Downa, a nova sezona koja dolazi 2. srpnja na Netflix imat će osam epizoda. Inače, tvorci serije Duffer Brothers, potvrdili su da je izgledno da će serija završiti nakon četvrte ili pete sezone. Ovdje možete pogledati prvi trailer za treću sezonu, objavljen u ožujku:

https://www.youtube.com/watch?v=YEG3bmU_WaI