Stigao trailer za 'Despicable me 4': Sofia Vergara i Will Ferrell novo pojačanje franšize

U središtu radnje je poznati superzlikovac Gru koji ovoga puta živi mirni život dobričine s velikom obitelji - ili nam se samo tako čini

FOTO: YouTube Screenshoot

Obožavatelji Grua i Malaca mogu odahnuti jer se crtana ekipa vraća na velike ekrane u još jednoj urnebesnoj avanturi.

Illumination je jučer predstavio prvi službeni trailer za “Despicable Me 4” – četvrti film u serijalu “Despicable me”, tj. šesti film u franšizi koja uključuje i filmove o Malcima.

U središtu radnje je poznati superzlikovac Gru koji ovoga puta živi mirni život dobričine s velikom obitelji – ili nam se samo tako čini.

Universal/Illumination

Podsjetimo, u prvom nastavku Gru je posvojio tri kćeri, u drugom se zaljubio u Lucy, a u trećem smo dijelu saznali kako ima davno izgubljenog brata blizanca. U četvrtom Gru i Lucy dobivaju prinovu – sina Grua Juniora.

Prekinuta obiteljska idila

Naime, Gru i Lucy te njihove djevojčice Margo, Edith i Agnes dočekali su novog člana obitelji – Grua Juniora koji, da se zaključiti, nije baš naklonjen vlastitom ocu.

Obiteljsku idilu prekidaju i novi neprijatelji – Maxime Le Mal i njegova fatalna djevojka Valentina. Taj će duo čitavu obitelj natjerati u bijeg. Ako je suditi po traileru, četvrto poglavlje ove crtane sage bit će nešto suprotno “Izbaviteljima” jer im bijeg baš i ne ide najbolje.

Što se glumačkih imena tiče, u četvrtom dijelu vraćaju se Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier i Pierre Coffin, a nove će likove glasom oživjeti i Will Ferrell, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert, Chloe Fineman i Madison Polan.

Rekorder među franšizama

Ovaj nastavak stiže nakon filma “Malci 2: Kako je Gru postao Gru” koji je u ljeto 2022. srušio rekorde i zaradio gotovo milijardu dolara diljem svijeta čime je ova franšiza zaradila atribut najbolje u povijesti sa zaradom od 4,4 milijarde dolara te 15. najbolja ukupno među svim filmskim franšizama.

Režiju najnovijeg nastavka potpisuju Chris Renaud i Patrick Delage, a scenarij Mike White te veteran franšize Ken Daurio.

“Despicable Me 4” u kinima očekujemo 3. srpnja.