Sve je izglednije da će se Guns N' Roses iduće godine okupiti i odraditi veliku svjetsku turneju

Axl Rose i Slash su stavili svoje razmirice na stranu i ponovno će nastupati skupa

CLEVELAND, OH - APRIL 14: Inductees (L-R) Gilbert Clarke, Matt Sorum, Duff McKagan, Slash and Steven Adler of Guns N' Roses, perform onstage during the 27th Annual Rock And Roll Hall of Fame Induction Ceremony at Public Hall on April 14, 2012 in Cleveland, Ohio.   Michael Loccisano/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Čini se da su glasine koje već mjesecima kruže zaista istinite: Guns N’ Roses će se ponovno okupiti u 2016. kako bi odradili veliku svjetsku turneju, a bit će i jedni od glavnih headlinera na festivalu Coachella u Kaliforniji.

Ovu vijest je objavio Billboard pozivajući se na više insajderskih izvora koji su potvrdili da su Axl Rose i Slash uspjeli staviti svoje privatne razmirice na stranu kako bi milijunima obožavatelja diljem svijeta priuštili nove koncerte (a usput će od te turneje i značajno podebljati svoje bankovne račune). Ovom dvojcu će se pridružiti Duff McKagan na bas gitari, dok će originalnog bubnjara Stevena Adlera zamijeniti Matt Sorum. U ovom trenutku još nije potvrđen povratak Izzyja Stradlina.

Više nema animoziteta među članovima benda

Priča o povratku Gunsa se ponovno vratila u žarište pozornosti ovog tjedna nakon što je njihova službena stranica osvježena sa vraćanjem kultnog logoa grupe, dok je na njihovom Facebook pageu također promijenjena profilna i cover fotografija. Uz to, u američkim kinima se tijekom foršpana prije “Ratova zvijezda” posljednjih dana puštao i video koji dosta jasno daje do znanja da se Gunsi vraćaju.

Slash je za CBS News nedavno izjavio kako više nema animoziteta među članovima benda jer je “svima dozlogrdio crni oblak koji se nadvio nad njima”.