Svi pričaju o urnebesnom nastupu Hillary Clinton u premijeri nove sezone kultnog Saturday Night Livea

Tko bi rekao da se negdje u Hillary Clinton skriva komičarka

FOTO: YouTube

Američka komičarka Kate McKinnon proslavila se tumačeći Hillary Clinton. Dobro, karikirala je ona dosad mnoge slavne (i to dosta uspješno), ali čini se da je na premijeri nove sezone emisije Saturday Night Live uspjela nadmašiti samu sebe. Pitate se zašto? U toj joj se epizodi, naime, priključila stvarna Hillary i to kao simpatična konobarica Val.

Njih su dvije (benigno) ismijavale stvari koje su obilježile političku karijeru bivše državne tajnice (kao to što je tek vrlo kasno podržala bračnu jednakost ili činjenicu da nikad ne ide na godišnji odmor). Cijela je priča ispala dosta smiješna, a Hillary kojoj se često spočitava da joj nedostaje humora je konačno svima dokazala da se čak i ona može nasmijati na vlastiti račun.

No, jedna je stvar ipak izostala, i to jedna dosta bitna stvar. Možda se pričalo o koječemu, ali nekako je uspješno izbjegnuto spominjanje incidenta koji je ovu bivšu prvu damu i natjerao na ovakve inače za političare neobične korake – skandal s mejlovima. Ta ju je epizoda gotovo koštala političke smrti, ali izgleda da se neuništiva Hillary sve uspješnije približava običnim biračima (i Bijeloj kući).

https://www.youtube.com/watch?t=34&v=6Jh2n5ki0KE