Svi smo mislili da će Tom Hiddleston postati idući James Bond, ali upravo je dao izjavu - neće

Poznati Britanac opovrgnuo je glasine da je on idući Bond

NEW YORK, NY - APRIL 20: Actor Tom Hiddleston attends the 2016 Tribeca Film Festival After Party For High-Rise Sponsored By EFFEN Vodka at The Top of The Standard at The Standard, High Line on April 20, 2016 in New York City.   Monica Schipper/Getty Images for 2016 Tribeca Festival/AFP
FOTO: AFP

Cijeli internet bruji o tome da će britanski glumac Tom Hiddleston postati idući James Bond. Štoviše, čak se pričalo da su njegovi pregovori sa studijem u dosta poodmakloj fazi, a onda se javio i sam glumac, piše Business Insider, koji je te glasine dosta rezolutno opovrgnuo.

“Žao mi je što vas moram razočarati, ljudi”, rekao je Hiddleston na konferenciji Wizard World Comic Con. “Ne vjerujem u to da ću postati idući James Bond. Ne postoji ništa što bih vam o tome mogao reći, a da to niste već i ranije čuli. Moja nagađanja nisu ništa bolja od vaših, da budem iskren.”

Craig se još nije odrekao titule Jamesa Bonda

Da, svi pričamo o tome tko će postati novi James Bond, ali pri tome zaboravljamo da se aktualni agnet 007, Daniel Craig, još uvijek nije službeno povukao iz projekta.

Tako da trenutačno postoje dva moguća scenarija: Ili su producenti razgovarali s Hiddlestonom kako bi se u pregovore vratio Craig ili je Hiddleston pravi britanski gentleman koji odbija o ičemu govoriti prije no što potpiše ugovor. Ne znamo, vidjet ćemo uskoro.