Telegram za pretplatnike organizirao specijalnu kino projekciju novog spektakla Martina Scorseseja u prepunom CineStaru Branimiru

Pretplatnici su imali priliku gledati Scorsesejev spektakl Ubojice cvjetnog mjeseca

U kinu CineStar u zagrebačkom Branimir centru sinoć je održana specijalna Telegramova projekcija filma Ubojica cvjetnog mjeseca, novog hita čuvenog redatelja Martina Scorseseja.

Na projekciju filma bili su pozvani isključivo Telegramovi pretplatnici, koji su se proteklih dana mogli prijaviti i rezervirati svoje mjesto u dvorani. Telegramov kritičar Dino Staničić film je proglasio filmskim spektaklom u čudesnoj režiji maestra Scorseseja”.

Kako piše u svom osvrtu, nedavno objavljenom na Telegramu, “film je u svakom smislu spektakularan. Česti kritičar dominantnih holivudskih tendencija, Scorsese još jednom autoritativno pokazuje kako bi veliki, ambiciozni film trebao izgledati”.

Opcije pretplate na Telegram

Prije dvije i pol godine, Telegram je uveo digitalnu pretplatu, koja se pokazala izuzetno popularnom među čitateljima koji žele kvalitetan, provjeren i neovisan sadržaj, dakle sadržaj koji plaćaju čitatelji, a ne političke stranke, ministarstva i državne agencije.

Osim neograničenog čitanja cijelog portala, pretplatnici dobivaju posebno snižene cijene na sve naslove iz naše hit biblioteke, specijalne akcije i popuste na najbolje predstave, streaming servise, knjige i muzeje, te pozive na događaje poput jučerašnje kino projekcije.

Ako još niste pretplatnik, ovdje možete pogledati sve opcije pretplate.