The Prodigy su izbacili novi spot, a čini se da bi mogao biti i njihov posljednji

Članovi ovog legendarnog benda misle da su postali prestari za taj posao

FOTO: Facebook

Grupa The Prodigy svoj šesti studijski album, “The Day Is My Enemy”, izdala je u ožujku ove godine. Njime su nastavili uspješan niz u kojem je svaki od dosad izdanih albuma debitirao na prvome mjestu na britanskoj listi najprodavanijih izdanja.

“Get Your Fight On” treći je singl s tog albuma, a sad su predstavili i službeni spot za tu pjesmu. Ovaj video je režirao Bartleberry Logan.

Unatoč kontinuiranu uspjehu, članovi Prodigyja prvi put u 25 godina zajedničke karijere razmišljaju o umirovljenju. “Mislim da se ovaj bend bliži svom kraju i mislim da će taj kraj doći uskoro. Svi smo već u ozbiljnim godinama i osjećamo da je vrijeme rastanka blizu”, izjavio je vokalist Prodigyja Keith Flint.

Nismo sigurni što da mislimo o toj najavi penzije jer glazbenici koji odlaze u mirovinu i onda se iznenađujuće vraćaju su postali (pre)česta pojava. Kako god bilo, prije eventualnog rastanka Prodigy još ove jeseni mora odraditi koncertnu turneju u Velikoj Britaniji na koju će krenuti zajedno s legendarnom hip-hop grupom Public Enemy.