Umro je Bob Saget, tata iz legendarne Pune kuće

Njegovo tijelo pronađeno je u hotelskoj sobi

Full House, Sitcom, USA 1987 - 1995, Staffel 1, Darsteller: Dave Coulier, John Stamos, Bob Saget,Image: 379506063, License: Rights-managed, Restrictions: Nur redaktionelle Nutzung im Zusammenhang mit dem Film. Editorial usage only and only related to the movie. Im Falle anderer Verwendungen, kontaktieren Sie uns bitte. For other uses, please contact us., Model Release: no, Credit line: Profimedia
FOTO: Profimedia

Komičar i glumac Bob Saget preminuo je u 65. godini života. Bio je na turneji na Floridi, a njegovo tijelo pronađeno je u hotelskoj sobi u Orlandu, piše CNN.

Prema izjavi iz ureda šerifa, nema tragova nasilne smrti ili uporabe narkotika. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom.

“Shrvani smo jer je danas preminuo naš voljeni Bob. Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje. Uživao je na svojim nastupima smijehom spajati različite ljude”, poručila je obitelj Boba Sageta, prenosi CNN.

Popularna Puna kuća

Saget se krajem 1980-ih i u ’90-ima proslavio ulogom oca Dannyja Tannera u sitcomu ‘Puna kuća’ te kao voditelj emisije ‘Šaljivi kućni video’. Od glumca i komičara na društvenim mrežama opraštaju se prijatelji i kolege.