Upravo je stigao trailer za film o nasilnom životu repera Tupaca Shakura i izgleda dosta genijalno

Premijera filma All Eyez on Me zakazana je za studeni

FOTO: YouTube

Na internetu je upravo osvanuo prvi trailer za All Eyez on Me, dugoočekivani biografski film o poznatom reperu Tupacu Shakuru i to ni više ni manje nego na njegov 45. rođendan.

Radnja filma pratit će reperov život od najranije mladosti preko participacije u dosta nasilnim odnosima repera s dviju američkih obala koji su zapravo i definirali njegovu karijeru. A kraj filma već znate, Tupac je ubijen u pucnjavi 1996. godine.

Obećavajući cast

All Eyez on Me režirao je Benny Boom, a poznatog repera utjelovit će na velikom platnu Demetrius Shipp i moramo iskreno priznati da smo se dosta iznenadili kad smo vidjeli koliko taj glumac zapravo nalikuje lik kojeg igra. Osim njega, gledat ćemo i Jamala Woolarda koji će reprizirati svoju ulogu Notorious B.I.G.-a.

Tupacovu majku Afeni Shakur glumit će Danai Gurira iz Živih mrtvaca, u ulozi njegove dugogodišnje prijateljice Kat Graham gledat ćemo Jadu Pinkett dok će Stefon Washington igrati Puff Daddyja. Uloga Tupacove mentorice i prve menadžerice pripala je glumici Lauren Cohan. Premijera filma All Eyez on Me zakazana je za 11. studenoga ove godine.