Uskoro počinje snimanje novog 'Spider-Mana' i sigurno nikad ne biste pogodili tko će igrati njegovu staru tetu May

Marisa Tomei pojavit će se u novom Spider-Manu u vrlo neočekivanoj ulozi

NEW YORK, NY - JULY 10: Actress Marisa Tomei attends the Persol Magnificent Obsessions event honoring Julie Weiss and Jeannine Oppewall at the MMI on July 10, 2013 in New York City.   Dimitrios Kambouris/Getty Images for Persol/AFP
FOTO: AFP

Procurila je vijest da će oskarovka Marisa Tomei zaigrati u novom “Spider-Manu”. Ne, neće se ljubiti s Tomom Hollandom, glumcem koji će tumačiti slavnog superjunaka, nego će se u filmu pojaviti kao njegova teta May. Iz provjerenih se izvora doznaje da bi se prvi put kao Spider-Manova teta mogla pojaviti već u filmu “Captain America: Civil War”, uz bok većeg dijela holivudskog glumišta.

Možda vam se čini da Marisa Tomei izgleda premlado za tu ulugu (barem se nama jest), ali to je zbog toga što smo su tu ulogu dosad tumačile sedamdesetpetogodišnja Rosemary Harris i njezina desetak godina mlađa kolegica, Sally Field. Marisa inače ima 50 godina što i nije toliko malo da ne bi mogla igrati tetu May. Razmislite li malo bolje o tome, uvidjet ćete da je to sasvim realistična dob za pomajku jednog srednjoškolca.

Osim u novom Marvelovom remakeu Marisa Tomei uskoro će se pojaviti i u idućoj sezoni serije “Empire” u kojoj će igrati lezbijku multimilijarderku. Zamislite samo koliko bi progresivno bilo da se Marvel odluči na to da lik tete May učini homoseksualnim! Ma koliko malo vjerojatnom se ta opcija činila, šanse postoje, a jedino što mi moramo učiniti je pričekati na film.