Uskoro stiže reboot Roseanne, jedne od popularnijih serija iz 90-ih; izašao je prvi trailer

Reboot serije stiže krajem ožujka, a osim Roseanne Barr, vraća se i većina stare ekipe

Roseanne Barr vraća se humorističnoj seriji koja ju je proslavila devedesetih, a zajedno s njom i većina originalne postave. ABC je iskoristio promidžbeni prostor za vrijeme dodjele Oscara kako bi prikazali prvi trailer za reboot popularne serije.

Roseanne je sitcom koji je kroz devet sezona. od 1988. kad je startao, do posljednje epizode u svibnju 1997., ostvario kultni status. Već ovog mjeseca, točnije 27. ožujka, serija se vraća u moderniziranoj verziji, ali s prepoznatljivim sarkaznom glavne protagonistkinje.

Roseanne će biti konkurencija drugim sitcom rebootovima

U posljednje vrijeme objavljene su vijesti o nekoliko reboota popularnih humorističnih serija. NBC je tako vratio jednu od svojih najuspješnijih humorističnih serija Will i Grace, a Warner Bros će im konkurirati rebootom jednako popularnog sitcoma Murphy Brown, u kojem će glavnu ulogu nakon punih dvadeset godina reprizirati Candice Bergen.

Vraća se, dakle, i Roseanne Barr, a zajedno s njom i John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Michael Fishman i ostatak originalne ekipe, koji će se u novom izdanju serije baviti problemima s godinama koje su prošle dok su izbivali s ekrana.

John Goodman tj. Dan Conner ipak je nekako preživio

Starim fanovima Roseanne bit će zanimljivo vidjeti kako će autori serije vratiti Dana Connera, lika Johna Goodmana, obzirom da se u finalu originalne serije pokazalo da je umro od srčanog udara. ABC je dosad prikazao nekoliko vrlo kratkih teasera, no za vrijeme emitiranja dodjele Oscara prikazali su prvi trailer. Možete ga pogledati niže:

https://www.youtube.com/watch?v=X32lP33kyOs