Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Telegram partner

Iskusi vodeći MBA program u regiji. Zadnja prilika za prijavu na COTRUGLI MBA Triathlon

Unaprijedite svoja upravljačka znanja i vještine

FOTO: PR

Povodom upisa 20. generacije polaznika, COTRUGLI Business School poziva sve zainteresirane na uključivanje u COTRUGLI MBA Triathlon, koji će sudionicima dati mogućnost upisa na International i Executive MBA programe po slavljeničkim atraktivnim uvjetima. Uključi se u COTRUGLI MBA Triathlon!

Jedinstvena prilika za sve koji žele unaprijediti profesionalne vještine i napredovati u karijeri

Nekada je MBA program bio rezerviran samo za top menadžment kadrove i upravljačke pozicije unutar velikih korporacija no danas taj program poslovnog upravljanja upisuju i oni koji aspiriraju ka višim pozicijama i žele napredovati u karijeri.

MBA program integrira tri krucijalna elementa modernog obrazovanja: poslovne kompetencije, strateško vodstvo, poduzetništvo i inovacije te digitalne kompetencije, a njegova najveća vrijednost je primjenjivost na stvarne situacije u svakodnevnom poslovnom svijetu i to odmah nakon završetka programa. MBA se smatra ključnim za sve koji aspiriraju ka najvišim rukovodećim pozicijama jer uključuje obrazovanje o svim glavnim aspektima poslovnog upravljanja te primjene poslovnih i liderskih vještina i principa.

Uključi se i postani dio zajednice koja inspirira i pokreće

Povodom upisa 20. generacije poslovna škola COTRUGLI poziva na uključivanje u MBA Triathlon koji će sudionicima koji svladaju sve etape ovog izazova ostvariti pravo na 30% popusta na E/MBA programe. Ono što će kandidate dovesti do cilja bit će znanje, snalažljivost, brzina i sposobnost snalaženja u novim poslovnim situacijama. Nadalje, MBA triatlonci će morati dokazati kako mogu izvrsno funkcionirati kao pojedinci, ali i kao članovi tima, a potpora uz “stazu” će im biti predavači, mentori i bivši polaznici.

Misliš li da si dovoljno spreman za svladavanje poslovnih izazova? Misliš kako oštrina tvoga uma, fizička i mentalna spremnost nemaju alternativu? Uključi se u MBA Triathlon i pokaži svoje snage!

Tradicija izvrsnosti

Svi MBA programi na poslovnoj školi COTRUGLI međunarodno su priznati, akreditirani od strane AMBA (Association of MBAs), a Škola uživa reputaciju vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi. AMBA pruža neovisni dokaz kvalitete i izvrsnosti za MBA programe i to za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja. Suradnja s vodećim svjetskim stručnjacima u području poslovnog obrazovanja te više od 20.000 zadovoljnih klijenata uvelike je pridonijela afirmaciji Škole kao najnaprednije poslovne škole u SEE regiji. Polaznici MBA programa na COTRUGLI poslovnoj školi su menadžeri, IT stručnjaci, inženjeri, konzultanti, bankari, a sve ih spaja želja za usvajanjem novih vještina, znanja i alata, druženjem i cjeloživotnim prijateljstvom.

Iskoristite ovu priliku te unaprijedite vaša poduzetnička i upravljačka znanja i vještine i postanite dio COTRUGLI MBA zajednice!

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu