Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Četiri osobe prijavljenje zbog smrti djevojke kod Zadra, policija sumnja da su joj omogućili uzimanje droge

Umrla je u noći s petka na subotu

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muškarca dobi od 46, 44 i 35 godina, te ženom starom 46 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Omogućavanje trošenja droga“.

Sumnjiči ih se da su se u petak u večernjim satima sastali u kući 44-godišnjeg vlasnika na području Murvice Donje, gdje su se zajedno drogirali. S njima je bila i 22-godišnja djevojka koja je jučer pronađena mrtva. Policija je tijekom dana objavila da na njezinom tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja. Otkriveno je da je uzela drogu i konzumirala alkohol.

Osumnjičeni su privedeni jučer

I očevidom koji su proveli policijski službenici na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge, objavljeno je jučer, uz informaciju da su privedena trojica muškaraca i jedna žena nad kojima je počelo kriminalističko istraživanje.

Istraživanje je dovršeno, a osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku. Kaznena prijava podnijeta je Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, javljaju iz policije.