Neočekivani obrat u slučaju muškarca čije je tijelo pronađeno u petak na Črnomercu. Policija: 'Nadopunili smo očevid, čovjek je izboden'

Osumnjičeni 65-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije na istraživanje

30.03.2011., Zagreb - Gradjanin je nasao lubanju oko 10 sati na mocvarnom podrucju kod potoka Crnomerec koji se ulijeva u Savu na Jarunu, o cemu je izvijestio policiju. Policija je napravila ocevid, a djelatnik Pokopa odnio je lubanju na daljnju analizu. rPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Zagrebačka policija u petak je pronašla tijelo 38-godišnjaka u napuštenoj ruševnoj kućici na zagrebačkom Črnomercu, točnije Trgu Francuske Republike. Prema prvom policijskom izvješću od jučer, očevidom “nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela”.

Međutim, policija je jutros izvijestila o novom razvoju događaja. Na mjestu događaja obavljena je nadopuna očevida te se sumnja da je 65-godišnji muškarac prije 20-ak dana na adresi u Zagrebu u Jagićevoj ulici, 38-godišnjaku zadao više ubodnih rana u predjelu tijela.

Osumnjičeni je uhićen

Ozlijeđeni 38-godišnjak je od posljedica ranjavanja preminuo u petak, kada ga je policija i pronašla, na Črnomercu.

Osumnjičeni je uhićen i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela.