Gospodin Bandić je, ozbiljno, zakupio oglas u svim novinama kako bi se kao ispričao zbog Palminog posjeta

Pismo zagrebačkog gradonačelnika vjerojatno su platili građani

ZADNJA IZMJENA: stu 9, 2018
Foto: Telegram

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, čini se, ne misli da je njegova isprika na konferenciji za novinare bila dovoljna pa se danas preko plaćenog oglasa u svim dnevnim novinama ispričao zbog susreta s Draganom Markovićem Palmom.

Prije dva dana se, dakle, malo pravio blesav pa je rekao kako nije imao pojma da je Palma prijatelj srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Ispričao se braniteljima koje je njegov posjet uvrijedio.

Izgleda da je ozbiljno shvatio Hasanbegovića

A onda je danas u svim dnevnim novinama, evidentno na trošak Zagrepčana, objavio plaćene oglas pod naslovom “Gradonačelnikovo pismo javnosti” u kojem se opet ispričava i ponavlja kako on nije imao pojma o Palminim vezama s Arkanom.

“Zato upućujem ispriku svim istinskim braniteljima koji su se na bilo koji način osjetili povrijeđenima i pogođenima zbog ovog susreta koji se, da stvar bude osjetljivija, igrom slučaja dogodilo baš na Dušni dan, kada se sjećamo svojih najmilijih od kojih su mnogi stradali u Domovinskom ratu”, piše Bandić u svom pismu.

Zbog susreta s Palmom Bandiću je, inače, i Zlatko Hasanbegović prijetio raskidom koalicije. Iako je prije dva dana za Telegram rekao kako pet zastupnika njegove stranke neće podržati Bandićev proračun, šefica stranke Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih jučer je ipak malo reterirala pa je rekla kako ta odluka još nije konačna. Hasanbegović je, inače, tražio Bandićevu ispriku, a čini se kako ga je zagrebački gladonačelnik vrlo ozbiljno shvatio.

Oglas u 24 sata Telegram
Oglas u Večernjem listu Telegram
Oglas u Jutarnjem listu Telegramov čitatelj Nikola Kudoić

Više s weba
Ostanite uz telegramov program