HDZ kvalitetno trola Bernardića, kažu da je zaboravio da je 2016. vozio pijan

Doduše, još uvijek nije jasno zašto misle da je ovo sa Žalac OK

ZADNJA IZMJENA: ožu 10, 2019

Nakon što je u nedjelju predsjednik SDP-a Davor Bernardić rekao da bi ministrica Žalac trebala podnijeti ostavku jer je vozila bez valjane vozačke dozvole, iz HDZ-a su ga kvalitetno napali. Podsjećaju ga da je u ožujku 2016. – kao član Predsjedništva SDP-a – uhvaćen u vožnji s 0,94 promila u krvi.

Pod naslovom “SDP – koji licemjeri! Bernardića za vožnju u pijanom stanju nagradili mjestom predsjednika!”, HDZ je na Facebooku istaknuo kako tada Bernardiću podnošenje ostavke nije padalo na pamet.

Izvukli su i stari post

Evo što pišu: “Nesreća se može dogoditi svakom, to je jednostavno splet nesretnih okolnosti. No u slučaju ministrice Žalac riječ je o nepoštivanju zakona RH, i njezina bi ostavka bio moralan čin! – „pravednički“ je zagrmio Davor Bernardić. Pritom je ‘zaboravio’ da je u ožujku 2016. – kao član Predsjedništva SDP-a – uhvaćen u daleko težem nepoštivanju zakona od istekle vozačke dozvole: zatečen je za volanom vidno alkoholiziran, s čak 0,94 promila u krvi! Tada mu podnošenje ostavke nije padalo na pamet.”

Štoviše, ističe HDZ, “njegov mentor Zlatko Komadina onako je šeretski odbacio mogućnost da će to naštetiti SDP-u ‘”Neće, sutra je novi dan, naravno bez pića'”), a na pitanje hoće li Bernardića kazniti, odgovorio je – Ukorit ću ga”. Na kraju je Bernardić čak i nagrađen – napredovao je do predsjednika SDP-a! I oni imaju obraza moralizirati!?”, napisali su na društvenim mrežama. Usput su zalijepili i Bernardićev stari post iz 2016. u kojem se ispričava zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

SDP – KOJI LICEMJERI! BERNARDIĆA ZA VOŽNJU U PIJANOM STANJU NAGRADILI MJESTOM PREDSJEDNIKA!Nesreća se može dogoditi…

Gepostet von HDZ – Hrvatska demokratska zajednica am Sonntag, 10. März 2019

Nikako da trijumfira

Iako je HDZ, morate priznati, našao dosta dobar kut za napasti Bernardića koji siroti ne uspijeva trijumfirati čak ni u ovakvim posve čistim situacijama koje je gotovo nemoguće zeznuti (osim ako ste, evidentno, Davor Bernardić), i dalje ne ostaje jasno kakve to veze ima sa slučajem ministrice Žalac.

Dakle, ministrica regionalnog razvoja i EU fondova nije imala važeću vozačku dozvolu u trenutku kada je osobnim automobilom u subotu oko 10 sati u Vinkovcima naletjela na 10-godišnju djevojčicu, koja je istrčala na cestu i u nesreći zadobila teže ozljede. Iako je cijeli vikend svi pozivaju da da ostavku, pa i predsjednica, iz Vlade su poručili da to nitko od nje ne očekuje.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program