Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Inače ne pratimo istupe gospodina Letice, ali njegov post o svojoj snahi Daliji Orešković jedan je od ljigavijih primjera seksizma

Slaven Letica istupio je nakon jučerašnjeg intervjua Orešković u Nedjeljom u2

FOTO: Screenshot

U Nedjeljom u 2 jučer je gostovala Dalija Orešković, bivša šefica povjerenstva za sukob interesa koja je prije nekoliko mjeseci potvrdila kako ulazi u politiku. Njezino gostovanje izazvalo je ozbiljnu eksploziju reakcija na društvenim mrežama, uglavnom pozitivnih.

No, neki možda ne znaju, Orešković je snaha Slavena Letice, udana je za njegova sina Franu Leticu. A gospodin Letica stariji jučer je na Facebooku imao jedan od ružnijih istupa o svojoj snahi koji je, složit ćete se, ogledni primjer seksizma.

Usput iskoristio unuke

U njemu, naime, proziva svoju snahu jer se posvetila politici, umjesto da, evidentno tako smatra, bude više sa svojom djecom:

“Mnoštvo je poveznica, komentara, rasprava, odobravanja i osporavanja, pa i hejtanja i trolanja, nastalo na tragu današnjeg nastupa Dalije Orešković u gostima kod Aleksandra Stankovića u divanu “Nedjeljom u 2”.

Svi zanima kakva će Dalija biti, ako bude, političarka. Mene, pak, zanima i brine samo jedno: da joj bavljenje politikom ne oduzme dragocijeno majčinsko vrijeme koje trebaju moje unuke Meri i Leonora“, napisao je gospodin Letica i tako usput iskoristio i svoje unuke za javno spuštanje snahi.

Screenshot

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više