Politika & Kriminal

Milanović se jučer u New Yorku trebao susresti sa šefom UN-a. Navodno je otkazao sastanak

Navodno ga je Milanović otkazao zbog 'neplanirano važnog sastanka'. S kim, nije poznato

21.05.2021., Crikvenica - Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanovic  u obilasku radova na dogradnji luke Crikvenica. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL

Zoran Milanović nije održao najavljeni sastanak s glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda, Antonijom Guterresom, u New Yorku, javlja Dnevnik Nove TV. Sastanak se trebao održati jučer nakon predsjednikova susreta s tamošnjim Hrvatima, no Dnevnik.hr doznaje da ga je Milanović otkazao zbog ”neplanirano važnog sastanka”. S kim, nije poznato.

Milanović se trenutno nalazi u New Yorku, povodom zasjedanja Opće skupštine UN-a. Najavljen je niz bilateralnih sastanaka. Dnevnik je Ured predsjednika pitao tko je važniji od prvog čovjeka UN-a, odgovor nisu dobili.

Sastao se predsjednikom Kostarike

Inače, Milanović je danas održao bilateralni sastanak s predsjednikom Kostarike Carlosom Alvaradom Quesadom, priopćeno je iz njegova ureda.

Na sastanku dvojice predsjednika razgovaralo se o unapređenju bilateralne suradnje pri čemu je dogovoreno i podizanje diplomatske razine bilateralnih odnosa dviju država.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu