Politika & Kriminal

Video: Miro Bulj opet u akciji. Nakon krava sad spašava štenad: 'Nevjerojatno, u vrećicu bacili male pasiće!'

Gradonačelnik Sinja objavio je video u kojem spašava sedam psića iz kontejnera

FOTO: Miro Bulj/Facebook

Nakon što je prošlog mjeseca spašavao krave od žege i ljetnih vrućina, Miro Bulj sad je objavio video u kojem spašava – štenad. U nedjelju navečer friški gradonačelnik Sinja objavio je snimku na kojoj se vide tek okoćeni štenci koje je, kaže Bulj, netko bacio u kontejner.

Mostov gradonačelnik došao je spasiti psiće, kako kaže, nakon dojave građana. Na snimci ga vidimo kako u ruke uzima jednog po jednog psića i uzrujano govori: “Poštovani prijatelji! Nehumanost je baciti u kontejner, evo ovdje iza… Male psiće, pogledajte. Sedam malih psića, tek okoćenih, još uvijek mokri. Pogledajte! Još nisu progledali. Evo, na poziv mještana, kontejner kod crkve, kod groblja. Nevjerojatno, u vrećicu bacilo ovako male pasiće… Koliko ih je, dva, četiri, šest, evo i sedmoga!”, govori pa pokazuje psiće i nastavlja:

“Evo pogledajte, mali pasić, pogledajte. Nehumanost. Ljudi, ovo je nevjerojatno. Sad ćemo odnijeti pasiće ljudima koji bi do jutra pomogli. Pitanje je hoće li ostati živi. Ali ovo treba osuditi najoštrije. Pozivam sve nadležne da poduzmu mjere koji se ovako nehumano ponašaju. Ta mala prekrasna stvorenja… Koji se na ovaj način ponaša prema njima. Ovo je za proplakat. Ovako bi se ponašali i prema svojima bližnjima…”

Nehumano❗Tek oštenjeni psići bačeni u kontejner na Gljevu…

Posted by Miro Bulj on Sunday, August 1, 2021

Spašavanje krava

Kao što smo spomenuli, Bulj je i u lipnju spašavao životinje kad je netko na njivi ostavio zavezane krave, na suncu. Tada im je iz bunara grabio vode i poručio:

“Ovakav nehuman odnos prema kravama na suncu po ovoj žegi u neposrednoj blizini središta Sinj više neću tolerirati!”.

Ovakav nehuman odnos prema kravama na suncu po ovoj žegi u neposrednoj blizini središta Sinj više neću tolerirati!

Posted by Miro Bulj on Tuesday, June 22, 2021

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu