Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Nesreća u centru Zagreba: 'Jurio po Zvonimirovoj, zabio se u parkirane aute i okrenuo na krov'

Svjedokinja kaže kako joj se čini da vozač koji je izazvao nesreću nije teže stradao

28.01.2022., Zagreb - Pimopredaja vozila za ocevide prometnih nesreca koja su nabavljena putem Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa. Kroz navedeni projekt isporucuje se i jedno vozilo koje ce koristiti inspektori cestovnog prometa pri Ministarstvu mora prometa i infrastrukture. Photo: Marin Tironi/PIXSELL
FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

U centru Zagreba danas rano poslijepodne dogodila se prometna nesreća u kojoj su oštećena dva vozila. Do sudara je došlo na križanju Zvonimirove i Šubićeve ulice, u 13:33 sati. Kako od očevidaca doznaje portal Index.hr, auto se zabio u parkirane automobile nakon čega se okrenuo na krov.

Prema riječima svjedokinje nesreće, vozač iz okrenutog auta je ozlijeđen. “Prelazila sam cestu, vidjela sam da auto juri iz Zvonimirove”, govori žena, koja dodaje da vozač nije stigao zaustaviti automobil, te da se nakon udarca u druga vozila izvrnuo na cesti. “Okrenuli su dečki auto, on je izašao, ruke su mu bile krvave”, opisala je žena što se dogodilo.

Na mjestu nesreće je Hitna pomoć

Iz policije za Telegram kažu da su u nesreći oštećena dva vozila. Potvrdili su da je jedna osoba ozlijeđena, ali nisu znali koliko su ozlijede ozbiljne. Očevid je u tijeku, nakon čega će biti poznato više detalja o ovom događaju. Index je objavio fotografiju čitatelja na kojoj se vidi da je na mjestu događaja i Hitna pomoć.

Na slikama i snimkama dostupnim na društvenim mrežama vidi se auto prilično oštećenog prednjeg kraja, okružen policijskom vrpcom. Nešto manja oštećenja vidljiva su na jednom od vozila parkiranih pokraj ceste. U sudaru su stradali i stupići koji odjeljuju kolnik od nogostupa.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više