Teška prometna nesreća kod Varaždina: frontalno se sudarili automobil i šleper, jedna osoba poginula

Sudar se dogodio na varaždinskoj obilaznici, promet je u prekidu

07.11.2023., Varazdin - U prometnoj nesreci izmedju kamiona i osobnog vozila na jugozapadnoj obilaznici Varazdina smrtno je stradao vozac osobnog automobila. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U utorak se oko 10:50 kod Varaždina dogodila teška prometna prometna nesreća. Jedna osoba smrtno je stradala.

Policija je javila da je do nesreće došlo na jugozapadnoj obilaznici Varaždina, između kružnog toka u mjestu Turčin i raskrižja kod mjesta Poljana Biskupečka.

Sudarili se kamion i auto

U nesreći su sudjelovali osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka i kamion s prikolicom riječke registarske oznake. Za volanom automobila bio je 35-godišnji muškarac koji je vozio iz smjera Poljane Biškupečke u smjeru Turčina. On je iz zasad neutvrđenih razloga vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i frontalno se zabio u kamion s prikolicom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Od jačine udara osobni automobil je odbačen van kolnika, dok je 35-godišnji vozač osobnog automobila preminuo na mjestu događaja. Dionica ceste na kojoj se dogodila nesreće zatvorena je za sav promet, a na mjesto događaja su, osim policije, izašli vatrogasci i Hitna pomoć.