Politika & Kriminal

Netko je snimio četiri dame dok se divljački mlate usred Slavonskog Broda. Rulja navija

Scena je snimljena u 4 ujutro ispred noćnog kluba, policija istražuje slučaj

FOTO: Screenshot/SBonline/YouTube

Čitatelj portala SB online dostavio je tom portalu snimku tučnjave četiriju žena ispred jednog kluba u Slavonskom Brodu. Prema navodima čitatelja, tučnjava se dogodila u subotu u kasnim večernjim satima ispred kluba u Ulici Ivana pl. Zajca.

Na snimci se vide četiri ženske osobe u sumanutom okršaju tijekom kojeg se udaraju, čupaju za kosu te jedna od njih drugu s udarcima ruši i na pod. Pritom prijete jedne drugima i glasno psuju.

Nitko ih nije razdvajao

Ono što je zapanjujuće jest činjenica da nitko od prisutnih osoba koje su se nalazile oko njih nije pokušao intervenirati. Štoviše, navijali su i vikali: “Udri!”, a netko je evidentno i snimao.

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj doznajemo da je slučaj ipak netko dojavio policiji. Doduše, ističu, s vremenskim odmakom jer se događaj odigrao oko 4 sata u noći, a oni su dojavu dobili nešto kasnije. “Imali smo saznanja o tučnjavi nekoliko osoba, no kada smo izašli na teren ondje te osobe više nisu zatečene. Utvrđujemo sve činjenice, a nakon toga ćemo protiv odgovornih podnijeti kaznene prijave”, rekla nam je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Nastavite čitati