Nije istina da predsjednica nikada ne brine za ozlijeđene ili bolesne. Ovog medvjedića je ona poslala

Predsjednicu prozivaju jer nije posjetila gospođu čiji auto udario njen bus

ZADNJA IZMJENA: pro 12, 2019

Autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović u utorak je skrivio prometnu nesreću, a ni danas, dva dana kasnije, ne znaju se neki važni detalji. Zahvaljujući RTL-ovom otkriću doznali smo da je bus zakačio auto na cesti u Malom Bukovcu Krapinsko-zagorskog županiji, otišao dalje i zaustavio se tek u Loboru, gdje je predsjednica imala predizborni skup.

Predsjedničin glasnogovornik rekao nam je danas kako predsjednica, koja se nalazila u busu, nije osjetila udarac te da je za nesreću doznala sutradan. Najavio je i kako će njezin izaslanik tek danas, dva dana nakon nesreće, posjetiti oštećenu vozačicu uz koju je u autu bilo i dijete koje je lakše ozlijeđeno.

No, gospođa čiji je auto oštetio predsjedničin autobus za N1 je rekla kako ju je jutros tek nazvala savjetnica predsjednice i izrazila žaljenje zbog prometne nesreće. Predsjednica se o nesreći još nije oglasila.

Gradonačelniku Bandiću poslala je medvjediće

No, naprosto nije istina da predsjednica nikada ne brine za ozlijeđene ili bolesne.

Recimo, kad je prije godinu dana zagrebački gradonačelnik Milan Bandić završio u bolnici zbog plućne embolije, predsjednica mu poslala poklon za brzi oporavak. Gradonačelnik je tada ležao na Odjelu intenzivne, a predsjedničin savjetnik Tomislav Mađar donio mu je velikog plišanog medvjeda.

Predsjednica je Bandiću poslala medvjedića i godinu ranije, kad je gradonačelnik završio na operaciji bruha koji je, kako je tada govorio, dobio kad je obilježavanju Praznika rada u Maksimiru podignuo teški lonac s grahom.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program